ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Δ.Α. ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Δ.Α. ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Δ.Α. ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Μετά την εισβολή του τουρκικού στρατού και των μισθοφορικών συμμοριών του στο καντόνι του Άφριν, ο Ε.Σ.Δ.Α. μετέφερε εκεί τις δυνάμεις του πολεμώντας μέσα από τις τάξεις του Διεθνούς Τάγματος Ελευθερίας, ενταγμένος στις δυνάμεις των YPG/YPJ/SDF. Οι σύντροφοί μας ακολούθησαν την δέσμευσή τους απέναντι στο καθήκον της έμπρακτης διεθνιστικής αλληλεγγύης και ήταν από τους πρώτους διεθνιστές μαχητές που μετέβησαν, από τα υπόλοιπα καντόνια της Ροζάβα, στο Άφριν, ενισχύοντας την αντίσταση. Συνέχισαν με συνέπεια τον δρόμο που άνοιξαν από το 2015, όταν ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα διεθνιστικής αλληλεγγύης που ακολούθησε την αντίσταση στο Κομπάνι και πολέμησαν στα μέτωπα, ως την απελευθέρωση της πόλης Ράκα.
Σήμερα, μετά από επικοινωνία μας με τις δυνάμεις της αντίστασης της Ρόζαβα, επιβεβαιώσαμε τον τραυματισμό του συντρόφου μας Τσιαγκέρ Ράκα. Βρίσκεται σε νοσοκομείο του Άφριν εκτός κινδύνου και σε καλή κατάσταση.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΟΖΑΒΑ

Η ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

biji YPJ/YPG/SDF
Biji berxwedana Efrin’e!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License