Θεσσαλονίκη: Ενημέρωση από τη μικροφωνική αλληλεγγύης στους ολικούς αρνητές στράτευσης


post image

Το Σάββατο 24/2 πραγματοποιήθηκε η μικροφωνική αλληλεγγύης, στους ολικούς αρνητές στράτευσης με αφορμή το στρατοδικείο του συντρόφου Δημήτρη Δ. την ερχόμενη Τρίτη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους κάτω από τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ..

Τουλάχιστον 60 άτομα έδωσαν το παρόν, ανταποκρινόμενα στα καλέσματα αναρχικών συλλογικοτήτων αλλά και συνελεύσων γειτονιάς.

Μέσα σε μία περίοδο όπου ο εθνικισμός προσπαθεί να απλωθεί στο κοινωνικό σώμα με αφορμή τα συλλαλητήρια για την υπεράσπιση "της ελληνικότητας της Μακεδονίας"  και που οι εντάσεις στην περιοχή αυξάνονται,  ο αγώνας ενάντια στους εθνικούς διαχωρισμούς των καταπιεσμένων, στους στρατούς, στους πολέμους, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα ενάντια στο σύστημα που τους προκαλεί και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

Τρίτη 27/2 09.00 Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License