Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συντρόφους Τζίφκα, Δημτσιάδη και Τσιλιανίδη|κατάληψη Terra Incognita

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Δευτέρα 26-2, 11:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Από 25 Φεβρουαρίου οι σύντροφοι μας Δημήτρης Δημτσιάδης, Σωκράτης Τζίφκας και Μπάμπης Τσιλιανίδης βρίσκονται και πάλι φυλακισμένοι (έστω και για λίγο και όπως όλα δείχνουν προκαθορισμένο διάστημα). Αιτία αποτελεί η συγχώνευση που πραγματοποίησαν στις ποινές 3 δικαστηρίων που αφορούν επί της ουσίας την ίδια υπόθεση, για την οποία έχουν ήδη φυλακιστεί για  2 χρόνια έως τώρα. Οι σύντροφοι που δε δικαιούνται αναστολή επέλεξαν συνειδητά να μην εξαγοράσουν την ποινή τους, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συστράτευσης με όλους όσους επιλέγουν ή αδυνατούν να εξαγοράσουν με υπέρογκα ποσά ποινές φυλάκισης και κρατούνται στα κάτεργα της δημοκρατίας.

 

Η αλληλεγγύη στους συντρόφους, που βρίσκονται σε μια συνθήκη διαρκούς δικαστικής ομηρίας τα τελευταία 7 χρόνια, είναι  θέση μάχης απέναντι στο θεσμό της δικαιοσύνης. Ενός θεσμού που ευθύνεται για την ισοπέδωση ολόκληρης της κοινωνίας. Δικαιοσύνη σημαίνει τιμωρία, σημαίνει εκδικητικότητα και παραδειγματισμός. Δικαιοσύνη σημαίνει κρίση και αντιμετώπιση με ταξική προσέγγιση. Και αυτή τη συνθήκη, που στη πραγματικότητα είναι ένα έγκλημα, είτε την υπηρετείς είτε την εχθρεύεσαι.

 

Άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση των συντρόφων Δημτσιάδη, Τζίφκα και Τσιλιανίδη.

Να συγκρουστούμε με τη δικαιοσύνη μέχρι την κατάργηση κάθε μορφής εξουσίας.

Πόλεμος σε κράτος και κεφάλαιο.

 

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Δευτέρα 26-2, 11:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Κείμενο των 3 συντρόφων σχετικά με την υπόθεση: athens.indymedia.org/post/1584387/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License