ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ


Ενώ είχε υπάρξει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ και ΣΑΦΗ δέσμευση απο την πλευρά του Υπουργείου Δικαιοσύνης το Σάββατο οτι σήμερα Δευτέρα 26/2 θα συνεδριάσει η ΚΕΜ (Συμβούλιο Μεταγωγών) και θα απαντούσε στο αίτημα του απεργού πείνας και δίψας Ν.Γιαγτζόγλου τελικά ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε. 

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης κρατά σιγή ιχθύος και δεν έδωσε καμία εξήγηση στο συνήγορο (Γ.Κακαρνιάς) του Ν.Γιαγτζόγλου που προσπαθούσε απο το πρωί να εποικοινωνήσει με κάποιον απο το Υπουργείο. Καμία απολύτως απάντηση. Κανένα συμβούλιο δεν πραγματοποιήθηκε παρά τη ΣΑΦΗ  και ΞΕΚΑΘΑΡΗ δέσμευση των υπευθύνων.

Μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ κοροιδία που στόχο έχει να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ τον Ντίνο Γιαγτζόγλου 

Ο σύντροφος είναι με επιβαρυμένη υγεία, 55 κιλά και χωρίς νερό για δευτερη μέρα σε ένα κρύο κελί σε μια φυλακή χωρίς γιατρό που μόλις πριν λίγες μέρες ένας συγκρατούμενος του πέθανε απο το δόντι του..

Όλοι γνωρίζουν οτι στην απεργία πείνας και δίψας ελλοχεύει ο κίνδυνος του ξαφνικού θανάτου. Παρόλα αυτά το Υπουργείο αφήνει τις ώρες και τις μέρες να περνούν και δεν δίνουν απάντηση στο ΔΙΚΑΙΟ αίτημα του Ντίνου.

Είναι έτοιμο το Υπουργείο και η Υπηρεσία των φυλακών να σηκώσουν το θάνατο ενός κρατούμενου για μια μεταγωγή...?

Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει πότε θα συνεδριάσει η ΚΕΜ. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή γιατί οι ώρες είναι κρίσιμες και μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές ανα πάσα στιγμή..

Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Σύντροφος δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω...

ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ...

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License