Μάγδα Φύσσα για την επίθεση χρυσαυγιτών στη «Φαβέλα»: «Τους λέω.. Δεν μας τρομάζουν»

...

Δεν πρόκειται να σταματήσουμε, τους λέω ότι δεν τρομάξαμε, δεν φοβηθήκαμε, είδαμε για άλλη μια φορά την ανανδρία τους». Αυτή είναι η απάντηση της Μάγδας Φύσσα στην φασιστική επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Φαβέλα» στον Πειραιά.

Κατά την επίθεση, το απόγευμα της Κυριακής, τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και η δικηγόρος της οικογένειας, Ελευθερία Τομπατζόγλου, η οποία νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Μάγδα Φύσσα χαρακτήρισε σκόπιμη την επίθεση και αποκάλυψε ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο του παιδιού της.

Όπως καταγγέλλει, η επίθεση στο στέκι «Φαβέλα» συνέβη τη στιγμή που παρουσίαζαν τα αναγνωστέα έγγραφα από τη δικάσιμο των προηγούμενων ημερών.

Επίσης, η μητέρα του Παύλου Φύσσα αναφέρθηκε και στην πορεία της δίκης της Χρυσής Αυγής, περιμένοντας την τελική δικαίωση για τον χαμό του παιδιού της.

πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License