Νεότερα για τον Μουμία και κάλεσμα σε δράσεις για το Μάρτιο

Νέες κρίσιμες ημερομηνίες για την υπόθεση του Μουμία

Την περασμένη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, υπήρξε μια «αναφορά κατάστασης» για τον Μουμία Αμπού Τζμάλ σε δικαστήριο της Φιλαδέλφειας ενώπιον του δικαστή Τάκερ, παρουσία πάνω από 30 αλληλέγγυων. Το Γραφείο του Εισαγγελέα Κράσνερ ζήτησε αναβολή 90 ημερών για την ακρόαση κατά την οποία θα εκδώσει απόφαση για το πως πρόκειται να προχωρήσει. Ο δικαστής Τάκερ έδωσε 60 μέρες και όρισε πάλι μια ημερομηνία για «αναφορά κατάστασης». Η «αναφορά κατάστασης» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου και η ακρόαση τη Δευτέρα 30 Απριλίου. Και πάλι η ακρόαση είναι η κρίσιμη ημερομηνία.

Καλούμε το λαό στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο να οργανώσει τοπικές δράσεις έως τις 27 Μαρτίου, και όσο περισσότερο κόσμο μπορεί να έρθει στη Φιλαδέλφεια στις 30 Απριλίου.

Παράκληση να αναρτώνται οποιεσδήποτε δράσεις στο freemumia.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License