Σε έκτακτη επιφυλακή βρίσκεται ολόκληρη η φυλακή του Κορυδαλλού λόγο της απεργίας πείνας και διψας του συντρόφου Ντινου Γιαγτζόγλο, καθώς εξετάζεται σήμερα το αίτημα του, στο υπουργείο δικαιοσύνης και αναμένεται η απόφαση της ΚΕΜ.
Έχουν κλείσει οι υπηρεσίες της φυλακής καθώς και το σχολείο που λειτουργεί μέσα στη φυλακη. Ακόμα και αυτοί που πρεπει να δώσουν σήμερα εξετάσεις, για τις σχολές τους δεν μπορούν να δώσουν τα μαθήματα.
Ενίσχυσης των δυνάμεων των μπάτσων πισω απο την Δ πτερυγα και βαζουν έξτρα κιγκλιδες.
Απο την μεριά του το συνολο των κρατούμενων είναι σε αναμονη για το αποτέλεσμα την απόφασης και για τις περαιτέρω αντιδράσεις 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License