"Μουσικά αντί-" 12η εκπομπή. Τρίτη 6 /3 στις 8μμ

Σκοπος μας ειναι να προωθησουμε και να στηριξουμε συντροφους/ισσες καλλιτεχνες αλλα και την DIY σκηνη γενικότερα, εμπλουτιζοντας το προγραμμα μας με ηχους που δε συμβιβαζονται στα ορια και στα πλαισια της εμπορευματικοτητας. "Μουσικά αντί-" 12η εκπομπή. Τρίτη 6 /3 στις 8 το βράδυ (εκπομπή για diy projects )

post image

"Μουσικά αντί-"
Τρίτη 6/3 στις 8 το βράδυ
(εκπομπή για diy projects )

12η εκπομπή

Μουσικό αφιέρωμα
- Waxing Gibbous
- Aradia

Ανάγνωση της μπροσουρας 
  “Διαμαρτυρία ενώπιον των έλευθεριακών του παρόντος καί του μέλλοντος γιά τούς συμβιβασμούς του 1937”

“Φυλακές καί στρατώνες είναι τό ίδιο πράγμα: δεσποτισμός καί ελεύθερη εξάσκηση τής κακής φύσης ορισμένων, πρός οδύνη όλων. Όπως ο στρατώνας τίποτα δέν μπορεί νά διδάξει που νά μήν είναι βλαβερό γιά τήν φυσική καί πνευματική υγεία, έτσι καί η φυλακή τίποτα δέν μπορεί νά διορθώσει.”

Κάλεσμα για συλλογή υλικού (+ εδω μπορειτε να βρειτε και να ακούσετε τα ηχητικα αρχεια των προηγουμενων εκπομπων, στο κατω μερος)
http://radiofragmata.squat.gr/μουσικά-αντί/

Μας ακουτε στο http://radiofragmata.squat.gr/
Επικοινωνια : radiofragmata@espiv.net

Ελεύθερες φωνές, γκρεμισμένες φυλακές!

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License