Ναρκομαφίες στα Εξαρχεια

Εμφανιση μεγαλης εκτασης εμπορων στα Εξάρχεια

Σήμερα, Δευτερα 5 Μαρτίου, βγηκα βόλτα το απόγευμα προς Εξάρχεια οπου και βρεθηκα με φιλικο μου ατομο στη πλατεια και κατευθυνθηκαμε στον λόφο Στρεφη. Στη πλατεία στην αρχη της Βαλτετσιου καθοντουσαν 4 ατομα τα οποια ειχαν εκδιωχνει παλιοτερα απο συντροφους. Σε ολο το υψος της θεμιστοκλεους ηταν σε καθε σημειο 3-4 ατομα ως παρεα, μερικα γνωριμα. Καθως ανεβαινα κοιταζαν επιμονα. Οταν κατεβηκα απο την αρχη της Θεμιστοκλεους εως τη πιτσαρια με ρώτησαν 3 φορες εαν θελω να "αγορασω" κατι, και αλλος ενας με ρωτησε ο οποιος καθοταν απεναντι απο το βιβλιοπωλειο στη πλατεια Εξαρχειων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License