Φασιστική δεξιά δια χειρός ...ΝΔ

φασιστικός οχετός ... έτοιμο  το νέο οπλισμένο σκυρόδεμα που θα ντύσει το Κράτος.Όσο διαπερνά ο πολιτικός χρόνος την πραγματικότητα  τόσο το κώμα της ΝΔ  ρευστοποιεί τον πολιτικό της  λόγο με  ταυτοτικά χαρακτηριστικά  της  φασιστικής δεξιάς και μάλιστα χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς.
Τις τελευταίες ημέρες στελέχη της φασιστικής δεξιάς της ΝΔ προκαλούν με το πρόγραμμα του καθεστώτος που θέλουν να επιβάλλουν .. Ρατσισμός, καθεστώς ευρύτατων εξαιρέσεων ,συνεργασία με τα προγονικά ναζιστικά σχήματα απ όπου και προέκυψε η ελληνική δεξιά, εγγύηση της απόλυτης διαφθοράς και του πλιάτσικου των χρυσο_φόρων  δημόσιων ταμείων και μηχανισμών απο τους "παρακρατικούς μηχανισμούς" ..  κλπ  

Στο δια ταύτα:
Ένας μικρομεσαίος βολευτής  χουντοβασιλικός ρατσιστής(Δαβακης) έστειλε σαφές ιδεολογικό στίγμα για το που κινείται η φασιστική δεξιά της ΝΔ . Μίλησε ευθαρσώς και με "επιχειρήματα" εναντίων τσιγγάνων-γύφτων κλπ  όλα αυτά μέσα σε ένα ...σχολείο .
Όσα ακούστηκαν έγιναν απολύτως σεβαστά απο την ηγετική ομάδα της ΝΔ που αντέδρασε μόνο για τους τύπους..

Η συνέχεια δόθηκε απο το βαφτιστήρι των Γλυξμπουργκ , την Ασημακοπούλου που κατέθεσε εγγράφως το αρχιτεκτονικό της όραμα  για την κοινωνία της φασιστικής δεξιάς: φυλακές, αστυνομοκρατία, καθεστως εξαίρεσης ,  με λίγα λόγια ΦΑΣΙΣΜΟΣ.. Στις δηλώσεις αυτές κόλλησαν και τον απίΧανο μητσοτάκη να ποζάρει με δηλώσεις και φόντα αστυνομοκρατία ..

Το μπακραουντ:
Τα Σαββατοκυριακάτικα πρωτοσέλιδα του Μαρινάκι  κινήθηκαν επίσης  στην ίδια κατεύθυνση, τρομοκρατία, κουκουλοφόροι, Γιαγτζόγλου κλπ . Ούτως ή άλλως θα πρέπει να θεωρείτε ο χορηγός της φασιστικής δεξιάς στην ελλάδα  και βάση αναλύσεων των κινήσεων του,  ο μάγειρας μιας μετεκλογικής(και προεκλογικής)  συνεργασίας ΝΔ-ΧΑ που θα ολοκληρώσει  το πρότζεκτ της Φασιστικής Δεξιάς..

Δεν είμαστε στην αρχή και σίγουρα έχουμε να δούμε ακόμη πολλά επεισόδια .. θα πρέπει να έχουμε συνεχώς υπόψιν μας πώς οργανώνεται ο χώρος της φασιστικής δεξιάς , με τα κώματα του(ΝΔ-ναζί κλ), τα ΜΜΕ(μαρινάκις κλ) με τα μαύρα τους χρήματα (και απο τη μαφία των δημόσιων ταμείων πχ ΚΕΛΜΠΝΟ κλπ) με την σιωπηλή στάση σύσωμου του ακαδημαϊκού κόσμου που το στάβλισμα του στην καθολική διαφθορά είναι διαρκές έγκλημα, θα πρέπει να δούμε την ανευ όρων  και χωρίς προσχήματα μετατροπή της εκκλησίας σε πολιτικό φορέα του εγχώριου φασισμού και  χρηματοδότη κεντρικών δράσεων, με πλήθη και λεφτά πχ (φασιστοσυλλαλητήρια) .
 

Επίσης ως ξεχωριστή και ιδιαίτερη αναφορά  και την σιωπή   των μικρο αριστερών κυρίως των αντιπολιτευτικών  που όταν δεν  σιγοντάρουν (πχ φασιστοσυλλαλητήρια)  απλά τους προσπερνούν σαν να πρόκειται κάτι πρόσκαιρο και επιπόλαιο. Αυτή η  στρουθοκαμηλική συμπεριφορά απέναντι στη φασιστική δεξιά μορφοποιείτε απο το ΚΚΕ(άφαντες οι περισπούδαστες αναλύσεις για ττις φασιστικές αναφορές της ΝΔ), εώς τις περιφερόμενες γκρούπες πχ λαε, σχέδια β, κοντρες κλπ ...

 
Να γίνει ξεκάθαρο ότι η φασιστική δεξιά δεν είναι ένα περιθωριακό κοινοβουλευτικό κώμα σε δικαστικό κενό, 5-6 τραμπούκων ,  αλλά πλέον ένα συνολικό πολιτικό σώμα, απο κωματα εξουσίας(ΝΔ) μεγάλα ΜΜΕ τηλεοπτικά μαι εφημερίδες που λειτουργούν συντονισμένα , οργανωμένες κρατικές μαφίες πχ δικαστές-μπάτσοι, μία ευρύτατη δεξαμενή ηθικής νομιμοποίησης όπως η εκκλησία ΑΕ που χορηγεί πλήθη, χρήμα και ηθικές υπεραξίες στο ρατσισμός, εθνικισμό, φασισμό κλπ . έχουν όλα τα στοιχεία ενός πολιτικού πολιτισμού και μπορούν-απειλούν  να τον επιβάλλουν άμεσα ..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License