[Θεσσαλονίκη] Αναρτήσεις πανό για πολιτικούς κρατούμενους-διωκόμενους από Ταμείο αλληλεγγύης φυλακ. & διωκ. αγωνιστών.

Παρεμβάσεις με πανό στην πόλη

post image

Το τελευταίο διάστημα αναρτήθηκαν πανό σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμια-Εθν.Αμύνης, Καμάρα-Κέντρο, Αερογέφυρα Λεωφόρου Νίκης-περιοχή Φαλήρου).

Για τους 3 αναρχικούς συντρόφους (Σ.Τζίφκα, Μ.Τσιλιανίδη, Δ.Δημτσιάδη) οι οποίοι ξαναβρέθηκαν στη φυλακή για λίγες μέρες και εν τέλει αφέθηκαν ελεύθεροι στις 2/3 έχοντας βαρύτατους περιοριστικούς όρους (https://athens.indymedia.org/post/1584766/).

Για τους 9 Τούρκους κομμουνιστές πολιτικούς κρατούμενους που έχουν διασκορπίσει στις Ελληνικές φυλακές από τον Νοέμβριο του 2017. Και με αφορμή την επικείμενη δίκη για την έκδοση κάποιων εκ αυτών, του S.N. Ozbolat, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6/3 στο εφετείο Αθηνών. Αλλά και της Hazel Secer που αναμένεται η ημερομηνία (http://oagonas.blogspot.gr/).

Τέλος στο live οικονομικής ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης φυλακ. & διωκ. αγωνιστών στις 24/2 αναρτήθηκε πανό στη σκηνή για την απεργία πείνας του αναρχικού Ν.Γιαγτζόγλου και την εξέγερση στις φυλακές του Κορυδαλλού που συνέβη εκείνη την ημέρα.

Ταμείο Αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών, συνέλευση Θεσσαλονίκης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License