Ινδονησία: Κάλεσμα για Άμεση Βία Ενάντια σε κάθε μορφή Σεξουαλικής Καταπίεσης

07.03.2018

07.03.18: Σε πορεία γυναικών τον Μάρτη του 2018 στη Salatiga (μια πόλη στη περιοχή Central Java) η Ελευθεριακή Μαθητική Οργάνωση [Libertarian Student Federation (FML)] κάλεσε σε άμεση χρήση βίας ενάντια σε κάθε μορφή σεξουαλικής καταπίεσης στην Ινδονησία.

Αυτή είναι η απάντηση στο RKUHP (σχεδιασμένες αναθεωρήσεις του ινδονησιακού ποινικού κώδικα) που φαίνεται πως θα είναι επιβλαβής για τις γυναίκες και άλλες περιθωριακές ομάδες.

Επιπρόσθετα, αυτό το κάλεσμα είναι επίσης μια απάντηση στην άνοδο των υπερ-εθνικιστικών ισλαμιστών φονταμεταλιστών που έγιναν η αστυνομία ηθών για όλες τις σεξουαλικές δραστηριότητες, καθώς και μια κίνηση αυτονομίας και αλληλεγγύης αναφορικά με τον χειρισμό των υποθέσεων της σεξουαλικής βίας χωρίς την παρέμβαση του νόμου και της αστυνομίας.

πηγή: Insurrection News

Μετάφραση: Α/Α Ραδιόφωνο Ραδιοφράγματα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License