Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών που δρούσε στα Εξάρχεια

.

http://www.koutipandoras.gr/article/earorwohke-kyklwma-emporwn-narkwtikwn-me-edra-thn-plateia-earxeiwn

Στη σύλληψη 21 μελών εγκληματικού δικτυού που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων και στη ευρύτερη περιοχή της Αθήνας προχώρησε η ΕΛΑΣ. Οι ίδιοι είχαν δεχτεί επιθέσεις και από αντιεξουσιαστές που δρουν ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία κατάφερε να εντοπίσει -αθόρυβα- τους 21 ναρκεμπόρους και να μάθει πράγματα για τη δράση τους, ενώ στη συνέχεια μετέφερε τις πληροφορίες στην ασφάλεια Αττικής. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος άνδρες της οποίας προέβησαν στις συλλήψεις.

Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν λάβει μέρος στον πόλεμο των μαφιών με αρκετές άλλες υποθέσεις, ενώ έκαναν και ληστείες. Η κατασχεμένη ποσότητα ηρωίνης δεν είναι πάντως μεγάλη. Ορισμένοι από αυτούς, μάλιστα, είχαν δεχτεί επιθέσεις και από αντιεξουσιαστές σε παρεμβάσεις ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License