ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΑΤΡΑ

Το Σάββατο 17 φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της βραδυνής καρναβαλικής παρέλασης τσακίσαμε έναν νεοναζί που συμμετείχε στο εθνικιστό συλλαλητήριο της θεσσαλονίκης.Το μυγόφτυμα αυτό ονομάζεται Δημήτρης.

post image

Το συγκεκριμένο σκουπίδι το είχαμε εντοπίσει μέσα από τις σελίδες των ΑΜΕ στο φβ. Είναι γελασμένοι αν θεωρούν ότι υπάρχει έστω ένας που δεν έχουμε στοχοποιήσει. Την σήμερον ημέρα όμως με τόσα μέτωπα ανοιχτά δεν μας μένει χρόνος να ασχολούμαστε με το κάθε θρασύδειλο,εξαφανισμένο φασιστάκι του πληκτρολογίου.Γεγονός όμως που άλλαξε μόλις  ταυτοποιήσαμε την συμμετοχή του στα ναζιστικά σκουπίδια που κάνανε βλαχομαγκιές πίσω από τα ματ στην θεσσαλονική.Την ημέρα του εθνικιστικού αμοκ για το μακεδονικο βρήκαν ευκαιρία να ξεμυτήσουν με την ανοχή της αστυνομίας.Όλες οι άλλες μέρες όμως είναι δικές μας.Μόλις τον εντοπίσαμε του εξηγήσαμε ποιες είναι οι συνέπειες του να είσαι νεοναζί.Πιστεύουμε μόλις συνήλθε στο νοσοκομείο να μην είχε ολική απώλεια μνήμης επειδή θα αναγκαστούμε να του τα υπενθυμίσουμε ξανά την επόμενη φορά. Η ΠΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΣΟΥ.

Εικόνες:

από aircrack 11/03/2018 2:57 μμ.


στο διήμερο του καρναβαλιού:
χτύπημα στα γραφεία του Αρβανίτη(πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή)
Επιθέσεις σε τράπεζες τις επόμενες ημέρες
................................................................................................
sudo apt-get upgrade...soon

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License