"Μουσικά αντί-" 13η εκπομπή. Τρίτη 13 /3 στις 8μμ

Σκοπος μας ειναι να προωθησουμε και να στηριξουμε συντροφους/ισσες καλλιτεχνες αλλα και την DIY σκηνη γενικότερα, εμπλουτιζοντας το προγραμμα μας με ηχους που δε συμβιβαζονται στα ορια και στα πλαισια της εμπορευματικοτητας. "Μουσικά αντί-" 13η εκπομπή. Τρίτη 13 /3 στις 8 το βράδυ (εκπομπή για diy projects )

post image

"Μουσικά αντί-"
Τρίτη 13/3 στις 8 το βράδυ
(εκπομπή για diy projects )

13η εκπομπή

Μουσικό αφιέρωμα
- Χάσμα

Ανάγνωση της μπροσουρας 
“Χαοτικά Μανιφέστα" (Feral Faun)
Δαίμων του τυπογραφείου 1995
“Είχα γεννηθεί σαν ένα ελεύθερο άγριο πλάσμα, στο μέσο μιας κοινωνίας βασισμένης στην εξημέρωση. Δεν υπήρχε περίπτωση να αποφύγω αυτή την εξημέρωση καθώς ο πολιτισμός δεν ανέχεται να υπάρχει μέσα του κάτι αν-εξημέρωτο. Ποτέ όμως δεν ξέχασα την ένταση που θα μπορούσε να είναι  η ζωή. Ποτέ δεν ξέχασα την ζωτική ενέργεια που σαν κύμα φούσκωνε μέσα μου. Η ύπαρξη μου- από τότε που άρχισα να παρατηρώ πως αυτή η ζωτικότητα αποξηραινόταν μέσα μου- , υπήρξε ένας διαρκής πόλεμος ανάμεσα στις ανάγκες της πολιτισμένης επιβίωσης και στην ανάγκη να αποδράσω και να νοιώσω την εμπειρία της πλήρους έντασης μιας χωρίς όρια ζωής.” 

Κάλεσμα για συλλογή υλικού (+ εδω μπορειτε να βρειτε και να ακούσετε τα ηχητικα αρχεια των προηγουμενων εκπομπων, στο κατω μερος)
http://radiofragmata.squat.gr/μουσικά-αντί/

Μας ακουτε στο http://radiofragmata.squat.gr/
Επικοινωνια : radiofragmata@espiv.net

Ελεύθερες φωνές, γκρεμισμένες φυλακές!

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License