Ανάρτηση πανό στο πάρκο τρίτση για τον σύντροφο Λάμπρο Φούντα

Όποιος ξεχνάει τους νεκρούς του κοινωνικού και ταξικού πολέμου, ξεχνάει τον ίδιο τον πόλεμο.

post image

Στις 10 Μαρτίου 2010 ο αναρχικός Λάμπρος Φούντας, μέλος του Ε.Α., έπεσε μαχόμενος μετά από συμπλοκή με ένστολους φρουρούς του καθεστώτος στη Δάφνη.

Σαν μια ελάχιστη ένδειξη μνήμης τοποθετήσαμε πανό στην κεντρική είσοδο  του πάρκου Τρίτση (λεωφόρος Χασιάς), όπου παρεβρισκόταν πλήθος κόσμου και προβήκαμε σε ρήψη φέιγ βολάν σε γύρω περιοχές.

Όποιος ξεχνάει τους νεκρούς του κοινωνικού και ταξικού πολέμου, ξεχνάει τον ίδιο τον πόλεμο. Ο αγώνας για την επανάσταση και την οικοδόμηση της αταξικής/ακρατικής κοινωνίας συνεχίζεται, με όλα τα μέσα, μέχρι την τελική νίκη.

Αλληλεγγύη στα αμετανόητα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα. Δύναμη στον πόλεμο που δέχονται από τις συμμορίτικες κλίκες των φυλακών.

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Επικοινωνία: protaanka@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License