Εκκενωθηκε η καταληψη Ζαιμη 11 γυρω στις 7 το πρωι. Απο ενημερωση δεν υπηρχε κοσμος μεσα που να εχει συλληφθει. Υπαρχει αστυνομικος κλοιος. Μια διμοιρια στη συμβολη Στουρναρη Ζαιμη και δυο απο Τοσιτσα και Ζαιμη. Ασφλητες υπαρχουν αυτη τη στιγμη στη Σουλτανη και Οπκε περιφερονται γυρω απο το τετραγωνο της Ζαιμη.

Προσοχη σε οποιον οποια προσπαθει να προσεγγισει τα εξαρχεια και συγκεκριμενα την οδο ζαιμη. Τραμπουκιστηκε συντροφισσα η οποια προσπαθησε να αποκτησει οπτικη επαφη με το κτηριο απο τη μερια της Τοσιτσα.Παραλιγο προσαγωγη αλλα ευτυχως αφεθηκε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License