ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΤΡΟΖΟΥ45


Σήμερα 12 Μαρτίου αντιληφθήκαμε ότι ένα σπίτι της κοινότητάς μας δεχόταν επίθεση από το στρατό της ΕΛ.ΑΣ. σύντροφοι και συντρόφισσές μας υπό την απειλή της βίας και υπό την απειλή να μείνουν άστεγοι. Προμηθευτήκαμε πέτρες και πυροσβεστήρες και προϋπολογίσαμε να σταματήσουμε την επέλασή τους. Στη σύγκρουση με τους μπάτσους συλληφθήκαμε και χτυπηθήκαμε. Στην συνέχεια στη ΓΑΔΑ αρνηθήκαμε να παραδώσουμε τα κινητά, να προβούν σε σωματικό έλεγχο και να μας χωρίσουν οποιαδήποτε στιγμή. Το αποτέλεσμα ήταν να μας χτυπήσουν και να αμυνθούμε σε διάφορες στιγμές. Χτυπηθήκαμε στο κεφάλι και οι μπάτσοι άντρες μας χώρισαν βίαια και όταν ο σύντροφος μου ήταν απών και βασανιζόταν στο γραφείο της ασφάλειας άντρες μπάτσοι με έσερναν και με χαστούκιζαν.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License