Το απόγευμα της Δευτέρας 12/3 πραγματοποιήθηκε από τον Αυτοοργανωμένο χώρο αλληλεγγύης και ρήξης ΡΕΣΑΛΤΟ και τη Συνέλευση της Πλατείας Κερατσίνιου - Δραπετσώνας παρέμβαση στους κεντρικούς άξονες του Κερατσινίου (Αμφιάλη-Ταμπούρια), για την αντεθνική πορεία αλληλεγγύης στης καταλήψεις που καλείται στις 17/3 ,στις 12.00 μ.μ, στο Σταθμό ΗΣΑΠ του Θησείου από αυτοοργανωμένα στέκια & καταλήψεις, αναρχικές & αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες από την Αθήνα και τον Πειραιά. Στην παρέμβαση κολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσες, μοιράστηκε το κείμενο καλέσματος στη διαδήλωση και το διασυλλογικό κείμενο σχετικά με τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για το «μακεδονικό» και αναρτήθηκαν πανό.

η αφίσα και τα κείμενα σε pdf:
pdf: Αφίσα
pdf: Κείμενο καλέσματος
pdf: Διασυλλογικό Κείμενο

Επίσης κατά τη διάρκεια της παρέμβασης κρεμάστηκε σε κεντρικό σημείο του Κερατσινίου πανό σε ένδειξη αλληλεγγύης στις 3 Καταλήψεις που εκκενώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 12/3 Ζαίμη 11, Ματρόζου 45, Gare.

Αυτοοργανωμένος χώρος αλληλεγγύης & ρήξης Ρεσάλτο
Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License