Ρέθυμνο Ενημέρωση για νέα κατάληψη

Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης ο χώρος παραμένει ανοιχτός και πλαισιώνεται από κόσμο. Καλούμε σε συνέλευση σήμερα 14/03 στις 17:00 στο χώρο της κατάληψης. Θα συζητηθεί η απάντησή μας στις κινήσεις εκδίωξης από μεριάς της διοίκησης.

Χτες (13/03) και σήμερα δεχτήκαμε επίμονες επισκέψεις από τη διοίκηση του πανεπιστημίου που μας ενημέρωσε για τις προθέσεις της να “αξιοποιηθεί” ο κατειλλημμένος χώρος (που μέχρι προχτές ρήμαζε εγκαταλελειμένος) για τη δημιουργία εργαστηρίου(πρόγραμμα που συζητείται από το 2012!!) του τμήματος ΦΚΣ. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης ο χώρος παραμένει ανοιχτός και πλαισιώνεται από κόσμο.

Καλούμε σε συνέλευση σήμερα 14/03 στις 17:00 στο χώρο της κατάληψης.

Θα συζητηθεί η απάντησή μας στις κινήσεις εκδίωξης από μεριάς της διοίκησης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License