Σήμερα 14/03 κι ενώ το κύμμα καταστολής έχει ήδη χτυπήσει το Κουκάκι με την εκκένωση της Ματρόζου 45 πριν 2 μέρες και τον εγκλεισμό 12 συντρόφων/ισσών μας στη ΓΑΔΑ, μια νέα φασιστική επίθεση ήρθε να συμπληρώσει το κρατικό σχέδιο διάλυσης των καταλήψεων. Στις 15:15 λοιπόν ένα φασίστας προσέγγισε την κατάληψη και αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στα παραθυρόφυλλα λούζοντας τα με ένα μπιτόνι βενζίνης. Η φωτιά σβήστηκε από μόνη της κι ενώ ήδη οι συντρόφισσες που βρίσκονταν μέσα είχαν αντιληφθεί την κατάσταση. Στη συνέχεια ένας σύντροφος άνοιξε το παράθυρο κι ο φασίστας τρομαγμένος τράπηκε σε φυγή.

Κάλουμε τον αλληλέγγυο κόσμο σε πλαισίωση της περιφρούρησης του κτιρίου.

Δύναμη στις/στους 12 συλληφθείσες/συλληφθέντες.

Ή ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή ΕΜΕΙΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

 

Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License