Ανακατάληψη της GARE τώρα - Αλληλεγγύη με όλες τις εστίες που χτυπιούνται από το κράτος και τους φασίστες του

Η GARE βρίσκεται πάλι στα χέρια του κινήματος

Σήμερα Τετάρτη 14 Μάρτη στις 5μμ, δυο μέρες μετά τη νέα αστυνομική εισβολή σε τρεις καταλήψεις, η GARE βρίσκεται πάλι στα χέρια του κινήματος. Ένα σώμα αλληλέγγυων συντρόφων ανακατέλαβε το κτήριο. Η GARE είναι και θα παραμείνει έδαφος κονωνικής αντίστασης και αυτοοργάνωσης.

Λίγες ώρες νωρίτερα αντιμετωπίστηκε νέα εμπρηστική φασιστική απόπειρα στην Κατάληψη Παναιτωλίου, της κοινότητας καταλήψεων Στέγης και Αγώνα Κουκακίου, όπου ανήκει και η Κατάληψη Ματρόζου 45 που είναι μια από τις τρεις καταλήψεις που δέχτηκαν την τελευταία αστυνομική εισβολή και αντέταξε σθεναρή αντίσταση. Παρενθετικά, κατά τη διάρκεια του σαρανταοκτάωρου που έξω από την GARE είχαν στρατοπεδεύσει ΜΑΤ και ΟΠΚΕ, γράφτηκε με σπρέϊ ένας φασιστικός στόχος και ένα φασιστο-χουλιγκανίστικο σύνθημα υπέρ της αστυνομίας. Η συνεργασία συριζα και φασιστών είναι παραπάνω από προφανής.

Η GARE θα είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να συμπαρασταθούν στην αντίστασή μας.

Στις 6μμ θα επαναλειτουργήσει η Συλλογική Δομή Δημόσιου Λουτρού και Πλυντηρίου.

Θα ακολουθήσουν νέες ενημερώσεις.


Στις 5:30 δυο τζιπ ΟΠΚΕ σταμάτησαν στη γωνία Καλλιδρομίου και Ζωσιμάδων και οι μπάτσοι ξεκίνησαν να αρματώνονται. Μόλις κατάλαβαν ότι η GARE περιφρουρείται από πλήθος αγωνιστών , αποχώρησαν.
Είμαστε σε επιφυλακή.
Καλούμε σε συγκέντρωση στην Κατάληψη τώρα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ


post image

Το μύνημα του «κόκκινου» στρατηγού προς όσους αγωνίζονται.

(Κατά τη διάρκεια του σαρανταοκτάωρου που έξω από την GARE είχαν στρατοπεδεύσει ΜΑΤ και ΟΠΚΕ, γράφτηκε με σπρέϊ ένας φασιστικός στόχος και ένα φασιστο-χουλιγκανίστικο σύνθημα υπέρ της αστυνομίας. Η συνεργασία συριζα και φασιστών είναι παραπάνω από προφανής.)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License