Τα ΜΑΤ τσάκισαν τον κόσμο γιατί "δεν άντεχαν άλλο"!

Λύγισαν... και τους έσπασαν στο ξύλο.

Το bloko.gr μίλησε με αστυνομικούς της ΥΜΕΤ που ήταν στα μέτρα έξω από το συμβολαιογραφείο που πραγματοποιήθηκαν τα άγρια επεισόδια και παραθέτει την 
άποψη τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άρχισαν να δέχονται επιθέσεις από τους συγκεντρωμένους με αυγά, σκουπίδια και καδρόνια. Στη διάρκεια της έντασης, όπως υποστηρίζουν, απομόνωσαν και συνέλαβαν τα τρία άτομα τα οποία στη συνέχεια κατηγορήθηκαν. Οι επιθέσεις κλιμακώθηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον καρπό του χεριού από διαδηλωτή που τον χτύπησε με σπασμένο γυαλί, ενώ άλλοι τρεις συνάδελφοι τους τραυματίστηκαν από τα ρόπαλα.

Μέχρι τότε υπήρχε και σύμφωνα με τις εντολές απο το κέντρο αυτοσυγκράτηση και απώθηση με τις ασπίδες, αλλά οι επιθέσεις -σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται από τους αστυνομικούς- κλιμακώθηκαν με πρόθεση την αρπαγή μέσα από τα χέρια τους των τριών συλληφέντων. Μόνο τότε -συνεχίζουν τη αφήγηση- αντέδρασαν βγάζοντας τα κλομπ και χωρίς να γίνει ενημέρωση ασυρματικά των επικεφαλής τους καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος, βγήκαν στην αντεπίθεση κάτι που κράτησε μόλις ένα λεπτό. 

Καταλήγοντας σημειώνουν ότι υπάρχουν βίντεο που επαληθεύουν όλα όσα διατείονται.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License