ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΑΚΗ.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΑΚΗ

15/3/2018

Ο συγκρατούμενός μας στις φυλακές Κορυδαλλού Β. Δημάκης ξεκίνησε από χθές(14/3) Απεργία Πείνας με αίτημα την χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το Συμβούλιο της φυλακής απέρριψε το αίτημά του εντελώς προσχηματικά ενώ έχει τηρήσει όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος.
Σε μια εποχή που η κυβέρνηση Σύριζα και το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί έναν φασιστικό Σωφρονιστικό Κώδικα αποδεικνύεται η υποκρισία της εξουσίας όπου και τα πιο ‘’αυτονόητα’’ θεσμοθετημένα δικαιώματα καταπατώνται επιλεκτικά με προσχηματικό τρόπο.
 
Απαιτούμε:
Να δοθεί η εκπαιδευτική άδεια στον συγκρατούμενό μας.
Καμία εξαίρεση στο δικαίωμα των αδειών, εκπαιδευτικών και τακτικών.
 
Πρωτοβουλία Κρατουμένων από την Αγωνιστική Ένωση Κρατουμένων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License