Ενημέρωση από την αντιφασιστική μαθητική πορεία στο Αγρίνιο

Ενημέρωση από την αντιφασιστική μαθητική πορεία στο Αγρίνιο

post image

Ενημέρωση από την αντιφασιστική μαθητική πορεία στο Αγρίνιο.

Πορεία πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο από 60-70 μαθητές και μαθήτριες με κεντρικό σύνθημα «έξω οι φασίστες από τα σχολεία» με αφορμή κάποιες εμφανίσεις από φασιστακια σε κάποια σχολεία. Επίσης έγινε και με αφορμή τις επιθέσεις στις καταλήψεις Libertatia και Φαβέλα αλλά και για όλες τις καταλήψεις που χτυπιούνται.

Η πορεία πλησίασε το αστυνομικό τμήμα Αγρινίου και στην συνέχεια μέρος της πορείας συγκρούστηκε  με την αστυνομία. Έχουν γίνει 4 προσαγωγές.

Εικόνες:

από α. 16/03/2018 7:23 μμ.


απο τηλ. επικοινωνια ελευθεροι χωρις κατηγοριες οι προσαχθεντες. στη συνελευση υπηρξε ενημερωση για τραμπουκισμο που δεχτηκε τουλαχιστον ενας απο τους πρασαχθεντες.

τιποτα δε θα μεινει αναπαντητο - ραντεβου στους δρομους

από //// 17/03/2018 9:22 πμ.


Την ίδια μερα τελουσαν υπό κατάληψη αρκετα γυμνασια και λύκεια της πολης για τον ίδιο λόγο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License