Η εκκένωση των καταλήψεων GARE, Ζαίμη 11 και Ματρόζου 54 ,τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Μάρτη και η σύλληψη δώδεκα συντρόφων που τις υπερασπίστηκαν μαχητικά, είναι ακόμα μία πράξη καταστολής η οποία δεν κτυπά μόνο τους συγκεκριμένους χώρους, αλλά και άλλες επαναστατικές πραγματικότητες στην Ελλάδα πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα.

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι σε αυτόν τον κόσμο όπου οι πόλεμοι γίνονται αποστολές ειρήνης, όπου η εξάντληση και η λεηλασία της φύσης παράπλευρες απώλειες , όποιος προσπαθεί να επαναστατεί και να εκφράζει την διαφωνία του για αυτήν την πραγματικότητα, που γεννάει καταστροφή, εκμετάλλευση, θάνατο και οφέλη για τους εκάστοτε ισχυρούς, απομονώνετε, φυλακίζετε εξουδετερώνετε

Όμως αυτό που θέλουμε να θυμίζουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι, παρά όλη την άνιση χρήση δυνάμεων και μέσων από την εξουσία ,η ριζική κριτική στο σύστημα και η αμφισβήτηση της βάσης του με αυτοοργανωμένες διαδικασίες , δεν καταστάλθηκαν.

Πιστεύουμε πως πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα αγωνιστεί με κάθε απαραίτητο τρόπο κατά της πραγματικότητας αυτής.

Η εξέγερση, η αγωνία και το πάθος για ελευθερία που μας ενώνει δεν εκκενώνονται!

Αλληλεγγύη στους εκκενωμένους χώρους αγώνα και σε όλους/ες τους/τις εξεγερμένους/ες που αγωνίζονται κάθε μέρα.

Χαιρετίζουμε την νέα κατάληψη στο πανεπιστήμιο του Ρέθυμνου.

Για κάθε εκκένωση μια καινούρια κατάληψη.

Κάτω τα χέρια από τους ελεύθερους χώρους !!Αναρχική Ομάδα Μπαρούτι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License