ΒΟΜΒAΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ…

Σάββατο, 17/03/2018

O τουρκικός στρατός επιβεβαίωσε πως χτύπησε το νοσοκομείο του Άφριν

Ο τουρκικός στρατός εισβολής, σε ανακοίνωση του στο τουίτερ σχετικά με τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου του Άφριν, αν και αναφέρει πως ¨Οι ειδήσεις για βομβαρδισμό του νοσοκομείου του Άφριν είναι αναληθείς¨ το βίντεο που δημοσιεύει τους διαψεύδει.

Χτες στις 21:00 τοπική ώρα ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε το  νοσοκομείο του Άφριν. Τουλάχιστον 15 πολίτες σκοτώθηκαν όταν μαχητικά αεροσκάφη χτύπησαν με τρεις βόμβες το νοσοκομείο.

Ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονταν τραυματίες από τις 57 ημερών επιθέσεις του τουρκικού κράτους και των συμμοριών της Αλ Κάιντα, επιβεβαιώθηκε από το διεθνές πρακτορείο ΑFP και από το Συριακό Παρατηρητήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR).

Όταν πολλά διεθνή πρακτορείο μετέδωσαν την είδηση αυτή ως έκτακτο γεγονός και αυξήθηκαν οι αντιδράσεις κατά του τουρκικού κράτους, ο τουρκικός στρατός έκανε μια ανακοίνωση μέσω του τουίτερ και δημοσίευσε βίντεο.  Στο τουίτερ οι ΤΕΔ ανέφεραν πως ¨Οι ειδήσεις για βομβαρδισμό του νοσοκομείου του Άφριν είναι αναληθείς¨, αλλά  το βίντεο που δημοσίευσαν  τους διαψεύδει.

Αυτό που προβάλλεται ως νοσοκομείο στο βίντεο των ΤΕΔ, είναι ένα τυπογραφείο.

Δίπλα ακριβώς στο τυπογραφείο βρίσκεται το νοσοκομείο του Άφριν.  (στην εικόνα διακρίνεται με το σημείο ΟΚ). Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν οι ΤΕΔ στο 3ο δευτερόλεπτο τα ασθενοφόρα ¨παγώνουν¨.
Οι ΤΕΔ εσκεμμένα προβάλλουν ως νοσοκομείο το τυπογραφείο που διακρίνεται.

Το ότι στο βίντεο υπάρχει ¨πάγωμα¨ εκεί που φαίνεται το ασθενοφόρο στην μεριά του νοσοκομείου, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση στα οποία προσφεύγει το τουρκικό κράτος για να συσκοτίσει την πραγματικότητα.

http://tourkikanea.gr/2018/03/f-2/

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License