Ενημέρωση για τη μοτοπορεία αλληλεγγύης στους συντρόφους Ντάλιο, Μιχαηλίδη, Πολίτη, Ρωμανό καθώς και στο μέλος τη ΣΠΦ Γ. Τσάκαλο

...

Τη Παρασκευή (16/03) πραγματοποιήθηκε μοτοπορεία αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους Α. Ντάλιο, Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Πολίτη, Ν. Ρωμανό, καθώς και στο μέλος της ΣΠΦ Γ. Τσάκαλο, εν όψει της απόφασης του εφετείου τους στις 26 Μαρτίου. Η προσυγκέντρωση της μοτοπορείας ήταν στη πλατεία Εξαρχείων στις 18.00 το απόγευμα. 50 + μηχανάκια και 2 ΙΧ κινήθηκαν μέσω πλατείας Ομόνοιας και πλατείας Καραϊσκάκη και έκαναν τη πρώτη στάση έξω από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου γράφτηκαν συνθήματα. Η συγκεκριμένη στάση έγινε για να στοχοποιηθούν τα συγκεκριμένα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., τα οποία στη συγκεκριμένη δίκη - στις περιπτώσεις των συντρόφων Ντάλιου και Πολίτη - έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη καταδίκη τους μέσω ελλειπών εκθέσεων dna.
Στη συνέχεια η μοτοπορεία μέσω του Κεραμεικού κατευθύνθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Κουμουνδούρου για να στοχοποιηθεί η πολιτική εξουσία στον τομέα της δικαιοσύνης που εκφράζεται μέσω του κυβερνώντος κόμματος. Μετά απο μια ολιγόλεπτη στάση κατά την οποία φωνάχθηκαν συνθήματα η μοτοπορεία συντεταγμένα έφτασε ξανά στη πλατεία Εξαρχείων όπου και διαλύθηκε.


Επόμενη συνέλευση Τρίτη 19.00 κτήριο Γκίνη

Συγκέντρωση-μικροφωνική, την Παρασκευή 23/3,

ώρα 19:00, πλατεία Μοναστηράκι

 

Συγκέντρωση, την ∆ευτέρα 26/3, ώρα 9:00,

δικαστική αίθουσα φυλακών Κορυδαλλού

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Α.ΝΤΑΛΙΟ, Γ.ΜΙΧΑΗΛΙ∆Η, Δ.ΠΟΛΙΤΗ, Ν.ΡΩΜΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΠΦ Γ. ΤΣΑΚΑΛΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


Συνέλευση αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους που διώκονται ως «ατομικοί τρομοκράτες»

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License