"Μουσικά αντί-" 14η εκπομπή. Τρίτη 20 /3 στις 8μμ

Σκοπος μας ειναι να προωθησουμε και να στηριξουμε συντροφους/ισσες καλλιτεχνες αλλα και την DIY σκηνη γενικότερα, εμπλουτιζοντας το προγραμμα μας με ηχους που δε συμβιβαζονται στα ορια και στα πλαισια της εμπορευματικοτητας. "Μουσικά αντί-" 14η εκπομπή. Τρίτη 20 /3 στις 8 το βράδυ (εκπομπή για diy projects )

post image

"Μουσικά αντί-"
Τρίτη 20/3 στις 8 το βράδυ
(εκπομπή για diy projects )

14η εκπομπή

Μουσικό αφιέρωμα
- Dub Punk

Ανάγνωση της μπροσουρας 
Ο Marius Jacob και οι ιλλεγκαλιστές
"O μπάτσος με συνέλαβε εν ονόματι του νόμου, εγώ τον μαχαίρωσα εν ονόματι της ελευθερίας. Όταν η κοινωνία σου αρνείται το δικαίωμα να υπάρχεις, πρέπει να το πάρεις μόνος σου (...)
Ζήτω η Αναρχία! Ζήτω η Κοινωνική Επανάσταση!
Αχ, αν ελευθερωθώ ποτέ, θα σας τινάξω στον αέρα."

(Κλεμάν Ντυβάλ -ιλλεγκαλιστής αναρχικός και επαγγελματίας ληστής, απευθυνόμενος στους δικαστές μετά την θανατική του καταδίκη το 1886)
Δαίμων του τυπογραφείου 1995

Κάλεσμα για συλλογή υλικού (+ εδω μπορειτε να βρειτε και να ακούσετε τα ηχητικα αρχεια των προηγουμενων εκπομπων, στο κατω μερος)
http://radiofragmata.squat.gr/μουσικά-αντί/

Μας ακουτε στο http://radiofragmata.squat.gr/
Επικοινωνια : radiofragmata@espiv.net

Ελεύθερες φωνές, γκρεμισμένες φυλακές!

 

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License