(Πάτρα) Bazaar Βιβλίων και Εντύπων Οικονομικής Ενίσχυσης των 6 Συλληφθεισών/έντων

BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ 6 ΣΥΛΛΕΙΦΘΕΙΣΩΝ/ΕΝΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3 από τις 18:00στην Κατάληψη Παραρτήματοςστις 21:00 vegan συλλογική κουζίνα

post image

BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ 6 ΣΥΛΛΕΙΦΘΕΙΣΩΝ/ΕΝΤΩΝ

για τα συγκρουσιακά γεγονότα σε αλληλεγγύη με τον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου στις 1/3 στην Πάτρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3 από τις 18:00

στην Κατάληψη Παραρτήματος

στις 21:00 vegan συλλογική κουζίνα


Οι κατηγορίες που τους προσάπτουν είναι κατοχή εκρηκτικών βομβών, έκρηξη εκ προθέσεως κατά συναυτρουργία, εμπρησμός εκ προθέσεως κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές με φωτιά και εκρηκτικούς μηχανισμούς από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια.

Στον αγώνα απέναντι σε καθε εξουσία, η αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστο κομμάτι μεταξύ όσων αγωνίζονται και είμαστε πάντα δίπλα σε όποια/ον βρίσκεται στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής.

αλληλέγγυες/αλληλέγγυοι

mail επικοινωνίας: allhleggyh_6@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License