Σαλίχ Μουσλίμ: Άρχισε ο ανταρτοπόλεμος στο Αφρίν


Ο Σαλίχ Μουσλίμ, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του ΤEV-DEM και πρώην συμπρόεδρος του PYD, δήλωσε ότι η αντίσταση στο Αφρίν, μετά την άλωση της πόλης, έχει μπει σε μια νέα φάση. Ο πρώην συμπρόεδρος του PYD Σαλίχ Μουσλίμ μίλησε στο ANF για την κατάσταση που επικρατεί στο Αφρίν, όπου το τουρκικό κράτος δολοφόνησε εκατοντάδες αμάχους και επιδόθηκε σε επιθέσεις εισβολής και κατοχής.

Ο Μουσλίμ τονίζοντας ότι η αντίσταση μπήκε σε μια νέα φάση, είπε ότι «όσα έγιναν σήμερα στο Αφρίν, με την εκκένωση της πόλης, ήταν ένα βήμα για την υπεράσπιση των αμάχων. Έγινε μια κίνηση για τη διάσωση των αμάχων. Δεν έχει τελειώσει η αντίσταση και ο πόλεμος στο Αφρίν. Απεναντίας συνεχίζεται. Άλλαξε η μορφή του αγώνα και του πολέμου, εδώ».

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη του Σαλίχ Μουσλίμ στο pontos-news

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License