Βίντεο και κείμενο από την παρέμβαση της Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ. σε δικηγορικά γραφεία 22/3


Φραγμό στους δήμιους

Σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν αναρίθμητες, θα μπορούσε να πει κανείς, εταιρείες που διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για funds καθώς και λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας. Απειλούν και εκβιάζουν μέχρι και για ασήμαντα ποσά ενώ δεν διστάζουν να διασύρουν στην εκφοβιστική λαίλαπα τον συγγενικό και μη περίγυρο βιοπαλαιστών, παρενοχλώντας τους εξίσου.
Τα κοράκια του καπιταλισμού με τις ευλογίες του κράτους σπέρνουν τον πανικό και τον τρόμο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ανέχειας που ο ίδιος ο καπιταλισμός με κύριο μέσο τις τράπεζες δημιούργησε και μας θέτει όλους μας συνεχώς και σταθερά στο στόχαστρο. Πως αλλιώς η οικονομία θα αναπτυχθεί και οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι πάνω στις πλάτες μας άλλωστε;
Την Πέμπτη, 22/3 πραγματοποιήσαμε δράση μας ενάντια στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας ΧΑΝΙΚΙΑΝ ΚΑΡΟΛΟΣ & ΣΥΝ. ΔΙΚ. ΕΤΑΙΡΙΑ,οι οποίοι διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για funds και οφειλές για εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Είναι μία από τις εταιρείες που θέτουν στον κρόταφο των οφειλετών την τηλεφωνική συσκευή και για τους οποίους θα μπορούσε να ειπωθεί η φράση “ όποιος μιλά έτσι, μπορεί και να πυροβολεί”. Ναι, σκοτώνουν με τον τρόπο τους. Δολοφονούν καθημερινά τον μεροκαματιάρη, τον βιοπαλαιστή που βλέπει τα δάνεια και τις συνδρομές να τον στραγγαλίζουν οικονομικά.
Η χθεσινή παρουσία μας ήταν μία ακόμα απάντηση στα κεφάλαια ή αλλιώς κεφάλια της λερναίας ύδρας των εισπρακτόρων του θανάτου. Όσα κεφάλια κι αν βγάζει το τέρας του μπούλινγκ των εκβιαστών – εταιρειών θα του τα κόψουμε.

 
Βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=bdwCIzkznYo

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License