Ανακοίνωση κρατουμένων για τον Απεργό πείνας Β. Δημάκη


post image

Ανακοίνωση κρατουμένων Κορυδαλλού

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού , δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συγκρατούμενό μας φοιτητή και απεργό πείνας Δημάκη Βασίλη , που απεργεί από 14/03/2018 και έχει ήδη χάσει το 12% του σωματικού του βάρους , διεκδικώντας την ανατροπή της παράνομης εξαίρεσής του από τον θεσμό των εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι , όπως ήδη συμβαίνει με όλους τους συγκρατούμενούς μας που το δικαιούνταν , το ζήτησαν και το έλαβαν .
Θεωρούμε την απόφαση του πειθαρχικού Συμβουλίου Κορυδαλλού αυθαίρετη και επικίνδυνη για τα δικαιώματα όλων μας .
Ζητούμε , να τηρείται ο νόμος για όλους , χωρίς εξαιρέσεις , είτε αφορά τα εκπαιδευτικά δικαιώματα του καθενός από εμάς , είτε τα λίγα Ανθρώπινα Δικαιώματα που μας έχουν απομείνει.
Η απόρριψη αυτή για όλους εμάς , δεν είναι παρά ένα ηχηρό μήνυμα , ότι οι όποιες προσπάθειές μας για καλυτέρευση είναι μάταιες και δεν αξίζει ούτε καν να προσπαθήσουμε. Έτσι , σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης , θα κρατάμε τα προαύλια ανοιχτά κατά το μεσημέρι , έως ότου το Δικαστήριο Εκτέλεσης ποινών που εξετάζει την προσφυγή του συγκρατούμενού μας απεργού φοιτητή , στις 03/04/2018 , δώσει το μήνυμα ότι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όλων εμάς των κρατουμένων είναι εγγυημένα όχι μόνο στη θεωρία , αλλά και στην πράξη .

Η αλληλεγγύη είναι η άμυνά μας !

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού

πτέρυγες (Α,Β,Γ,Δ,Ε)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License