Παρέμβαση ενάντια στις φόλες

Παρέμβαση στις περιοχές Αγίου Νικολάου και Κάτω Πατησίων με αφορμή φόλες που έπεσαν στην περιοχή.

post image

Στις 10/03 κάποια δίποδα σκουπίδια γέμισαν με φόλες τη γειτονιά, με σκοπό να δολοφονήσουν όσο περισσότερα ζώα μπορούν. Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνουν βασανιστικά δεκάδες γιατιά και σκυλιά. Ως άμεση απάντηση, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στις περιοχές Αγίου Νικολάου και Κάτω Πατησίων, με την στίρηξη και άλλων αλληλέγγυων. Κολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσες και πετάχτηκαν και χιλιάδες τρικάκια. Παράλληλα, γράφτηκαν αντισπισιστικά, φεμινιστικά και αντιφασιστικά συνθήματα και πατήθηκαν στένσιλ. Τέλος, κάναμε εικαστική παρέμβαση στα γραφεία των "Ελλήνων Συνέλευσις" και σε κάποιες εκκλησίες.
Και αυτό γιατί στον αγώνα μας για την αναρχία, η αλληλεγγύη δε μπορεί να περιορίζεται μόνο στα μη ανθρώπινα ζώα.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΦΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΠΑΡΑΣΙΤΑ
parasita@riseup.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License