Τυνησία: Παρέμβαση Διεθνιστικής Αλληλεγγύης

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Κατά την διάρκεια επίσκεψης του Μακρόν στην Τύνιδα της Τυνησίας (1/2/2018) κάποιοι από το πλήθος θέλησαν -και το έκαναν -να δώσουν μια χροιά Διεθνιστικής Αλληλεγγύης.

Τα χαμόγελα του Μακρόν και της κουστωδίας του κόβονται όταν οι φωνές αυτές φωνάζουν για την λευτεριά στον Άραβα Κομμουνιστή Ζορζ Αμπνταλά που βρίσκεται από το 1984 (για πάνω από 33 χρόνια) στις φυλακές του κράτους της Γαλλίας, με αποφάσεις των εκάστοτε αστικών της κυβερνήσεων και σε συνεργασία πάντα με τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Ο Αμπνταλά βρίσκεται φυλακισμένος γιατί είναι ταγμένος στον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα και τάσσεται ακόμα και σήμερα μέσα από τα κελιά, υπέρ της αντίστασης του παλαιστινιακού λαού ενάντια στο στρατό κατοχής του Ισραήλ.

Τέτοιες φωνές αλληλεγγύης, όπως αυτές της συγκεκριμένης παρέμβασης των Τυνήσιων αγωνιστών, ενώνονται με αυτές τις φωνές των ανθρώπων σε κάθε σημείο του πλανήτη που καταδικάζουν τον ιμπεριαλισμό που μακελεύει λαούς και χύνει το αίμα της εργατικής τάξης.

https://www.youtube.com/watch?v=ZtMZoLc91nQ

αναδημοσίευση από: http://proletconnect.blogspot.gr/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License