Απορρίφθηκε η αίτηση του Βασίλη Δημάκη

Απορρίφθηκε ομόφωνα απο το πειθαρχικό συμβούλιο φυλακών η αίτηση του Βασιλη Δημάκη για την χορηγηση εκπαιδευτικών αδειών.

Απορρίφθηκε ομόφωνα απο το πειθαρχικό συμβούλιο φυλακών η αίτηση του Βασιλη Δημάκη για την χορηγηση εκπαιδευτικών αδειών. Από Δευτέρα θα εξεταστεί ξανά το αίτημα του.

Ο Βασίλης συνεχίζει την απεργια πείνας 31 μέρες, και δίψας  9 μέρες.
Δεν χρειαζεται καν να επισημανθεί οτι πρόκειται για μια σαδιστική απόφαση να τον φτάσουν στα όρια θανάτου και να τον εξοντώσουν ολοκληρωτικά.


από mpalothia


https://mpalothia.net/fylakes-korydallou-ebegmos-ke-apiles-gia-ypochreotiki-sitisi-apo-ton-isagelea-pros-ton-apergo-pinas-ke-dipsas-v-dimaki/


12:22
Μου τηλεφώνησε ο Βασίλης #Dimakis, ο βασανισμός του οποίου δεν έχει τέλος. Δεν κατάλαβα ούτε τα πλαίσια στα οποία έγινε η επίσκεψη, ούτε γιατί δεν ενημερώθηκαν οι δικηγόροι του.

Ο Εισαγγελέας δεν έδωσε κανένα έγγραφο και καμία δέσμευση στο Βασίλη, που για να μετακινηθεί από και προς το κελί του κατέβαλε σημαντική προσπάθεια. Αόριστες δηλώσεις του Εισαγγελέα για «εξέταση» του αιτήματος στο μέλλον, ΑΦΟΤΟΥ – ΑΝ λήξει την απεργία πείνας δεν μπορούν να λήξουν την απεργία του Βασίλη, ισοδυναμούν με απόρριψη και περαιτέρω εμπαιγμό.

Ο ίδιος που έχει στα χέρια του το αίτημα του ετοιμοθάνατου Βασίλη και δεν το απαντά, τον κάλεσε να σταματήσει την απεργία λέγοντάς του «δε σκέφτεσαι το μέλλον σου; την οικογένειά σου; Να βρεις ένα κορίτσι και να κάνεις οικογένεια;» και συναφή.

Ο Βασίλης απάντησε «Μου περιγράφετε τα όνειρα που είχα πριν με δολοφονήσετε;» Του δήλωσε πως αν συνεχίσει θα προχωρήσει σε αναγκαστική σίτιση, καθώς «αν πεθάνεις, θα πρέπει να παραιτηθώ». Ο Βασίλης απάντησε ότι από την αντίσταση που θα προβάλλει αν επιχειρήσουν κάτι τέτοιο θα φύγει έτσι κι αλλιώς επί τόπου, και «θα ‘πρεπε να χετε ήδη παραιτηθεί, η καρδιά μου που ήταν δυνατή δεν σας παραίτησε ακόμα, γιατί είστε δολοφόνοι, κι εσείς, και ο Σπηλιώτης, κι ο Γιαννακόπουλος, κι η Φραγκαθούλα, και ο Κοντονής και ο Φυτράκης».

Με πήρε γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίζει τι συνέβη και να μην εκμεταλλευτεί κανείς τη συνάντηση αυτή ως έχουσα διαφορετικό περιεχόμενο. Είπε πως αν είναι να μπορέσει να προστατευτεί τις τελευταίες του ώρες από τον περαιτέρω βασανισμό του από τον φιλεύσπλαχνο κ. Εισαγγελέα που δεν απαντά το αίτημά του, να το αποσύρει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να πεθάνει σε συνθήκη συνδιαλλαγής με τον φασισμό και τους βασανιστές και δολοφόνους του..

Electra Leda Koutra


http://www.efsyn.gr/arthro/stamata-tin-apergia-dipsas-o-dimakis

Την απόφαση του Βασίλη Δημάκη να σταματήσει την απεργία δίψας και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, πράγμα που μέχρι τώρα αρνούνταν, γνωστοποίησε η δικηγόρος του.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος του, στον Βασίλη Δημάκη δόθηκαν διαβεβαιώσεις από εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι θα έχει άμεσα πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο.

Μόλις εκτιμηθεί η κατάστασή του από τους γιατρούς και είναι καλύτερα, ο Βασίλης Δημάκης θα κάνει δηλώσεις, αναφέρει.

Θυμίζουμε ότι χθες (Παρασκευή) απορρίφθηκε ομόφωνα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο Φυλακών Κορυδαλλού η αίτηση θεραπείας που είχε υποβάλει ο Βασίλης Δημάκης.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη δεδομένου ότι είχε ήδη μεσολαβήσει απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά που στην ουσία είχε εξετάσει το αίτημα σε δεύτερο βαθμό.

Τη Δευτέρα αναμένεται να κριθεί εκ νέου το αίτημα.

από @ 14/04/2018 5:09 μμ.


δήλωση της δικηγόρου του Β.Δημάκη:

εικόνα από το fb των ραδιοφραγμάτων

από @ 14/04/2018 5:30 μμ.


post image

Πραγματικά καμία τσίπα. Απο κει που κανιβάλιζαν τον απεργό πείνας τώρα πανηγυρίζουν για τη θετική έκβαση.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License