Τώρα 30 σύντροφοι/ισσες έχουν αποκλείσει την είσοδο του δημοτικού θεάτρου Κορίνθου "Θωμάς Θωμαΐδης" λόγω του ότι στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση της πατριωτικής κίνησης Κορίνθιων πολιτών. Ομιλητές της φασιστικης εκδήλωσης είναι ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, καραβάναδες και απόστρατοι, αξιωματικοί της Ε. Α. και λοιποί.
Αναρχικοί/ες Κορίνθου
Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου
Αναρχική ομάδα Ελευσίνας Non Serviam

από .. 14/04/2018 9:33 μμ.


Αναρχικοί απέκλεισαν το απόγευμα του Σαββάτου 14 Απριλίου την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Κορίνθου "Θωμάς Θωμαΐδης"στην Κόρινθο, στην οποία έχει προγραμματιστεί εκδήλωση.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο πρώην Βουλευτής Στάθης Μπούκουρας και ομιλητής μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, ενώ συντόνιζε ο δημοσιογράφος Αντώνης Μυλωνάκη.

Η γνωστοποίηση του αποκλεισμού, ανακοινώθηκε από τους ίδιους, σε γνωστό μέσο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

πλήρες άρθρο + φωτό

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License