Ενημέρωση απο αντιφασιστική δράση (Λάρισα)


post image

Σήμερα 15/4/2018 ο πατριωτικός ελληνικός σύνδεσμος είχε ακάλεστη συγκέντρωση προς τιμήν του χίτη Γρίβα Διγενή στο κέντρο της πόλης (Αγ.Βελισάριος) στις 12:00.Απο μεριά μας 25 σύντροφοι/σες μία ώρα πρίν της συγκεντρωσή τους,όπου στο σημείο βρίσκονταν 10 άτομα καθώς και μια κλούβα,βγήκαμε αιφνιδιαστικά απο την πίσω μεριά της πλατείας με αποτέλσμα οι προσυγκεντρωμένοι φασίστες να ξεκινήσουν να τρέχουν και να φωνάζουν τους μπάτσους για βοήθεια.Εμείς μέιναμε για κάποια ώρα στην πλατεία φωνάζοντας συνθήματα μέχρι που φύγαμε έχοντας απο πίσω μας για πολύ ώρα την δημοιρία να μας ακολουθεί.Τέλος μετά το τρέξιμο οι φασίστες αφήσαν διάφορα πράγματα πίσω τα οποία είναι τώρα στην κατοχή μας.

Υ.Γ Αυτό ήταν μια προειδοποιητικη κίνηση προς τον Π.Ε.Σ. και οποιαδήποτε παρόμοια φασιστική οργάνωση η οποία κάνει ξεκάθαρο πως στην επόμενη εκδήλωση τους τα αντιφασιστικά συνθήματα θα είναι το μικρότερο απο τα προβλήματα τους.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License