Ενημέρωση από την πορεία για τους διωκόμενους μετανάστες


post image

 

Πραγματοποιήθηκε χθες 14/4 η πορεία για τους 35 και 8 μετανάστες από Μόρια και Πέτρου Ράλλη όπου συμμετείχαν παραπάνω από 700 άτομα. Η πορεία έκανε την διαδρομή Μοναστηράκι, Ομόνοια, Άγιος Παντελεήμονας, Βικτώρια και ήταν μέρος της καμπάνιας αλληλεγγύης του ΣΣΑΕΚΚ ενόψη των δικαστηρίων των μεταναστών που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για στάση και εξέγερση και τα οποία έχουν οριστεί για τις 20 και 27 Απριλίου. Οι δράσεις αλληλεγγύης συνεχίζονται:

 

-20/4 – 9:00 : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για τους 35 (Χίος)

 

-21/4 – 12:00 : ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ (εκκίνηση από Π. Άρεως)

 

-27/4 – 9:00 : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ για τους 8 (Λουκάρεως)

 

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣ

Εικόνες:

από @/@/@ 16/04/2018 10:03 πμ.


Μια συμπλήρωση-διόρθωση. Η πορεία του Σαββάτου 14/4, αλληλεγγύης στους διωκόμενους μετανάστες από τα κολαστήρια της Πέτρου Ράλλη και της Μόριας, οι δράσεις που έχουν προηγηθεί και η μοτοπορεία του επόμενου Σαββάτου (στις 11.00 από Πεδίο Άρεως & συγκέντρωση στις 12.30 έξω από το κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη), δεν γίνονται απλά στο πλαίσιο της καμπάνιας αλληλεγγύης του ΣΣΑΕΚΚ αλλά της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης την οποία κάλεσε το ΣΣΑΕΚΚ (μετά από εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ), στην οποία συμμετέχουν πολλές επιπλέον συλλογικότητες (συνελεύσεις γειτονιάς, στέκια, καταλήψεις, αναρχικές ομάδες, αντιμιλιτιριστικές πρωτοβουλίες κ.α.) που δεν είναι στο ΣΣΑΕΚΚ. Τα καλέσματα και η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των συλλογικοτήτων αυτών δεν είναι "αυτόνομα" αλλά στη βάση του κοινά συμφωνημένου πλαισίου, χαρακτηριστικών και στοχεύσεων της κοινής ανοιχτής συνέλευσης και καμπάνιας αλληλεγγύης.

από https://bookworker.wordpress.com 16/04/2018 4:34 μμ.


post image

...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License