Φραπεδονομάχοι σημαιοφόροι της φασιστικής δεξιάς.

Αντιμιλιταιρ δοκίμιο , αποδελτιωμένο απο μία μιλιταιρ πραγματικότηταΗ άφιξη μερικών κιλών ατόφιου νεο_ευρο_ελινικού πατριωτισμού σε βραχονησίδα του αιγαίου,  μετά απο αλόγιστη χρήση φραπέ, προκάλεσε μία νέα τοξική  ανταλλαγή αλληλογραφίας μεταξύ δύο  κρατών του ΝΑΤΟ. Δυο απελπισμένα κράτη του υπαρκτού αποικιακού κυρίως των ΗΠΑ, ζωήρεψαν , προτάσσοντας κάννες και εθνικιστικά χιμπατζίλικια απο ζόμπι απο τις δύο πλευρές των συνόρων ..

Η άφιξη τριών φραπεδονομάχων (κάτι μεταξύ μέτριου φράπε, εμβρυακού χουλιγκανισμού και δεξιού ορκ εθνικισμού) σε βραχονησίδα προκειμένου να τοποθετήσουν σημαία ευκαιρίας (σαν αυτές που ανεβάζει και ο πρόεδρος της ομάδας τους στα πλοία του καθότι εφοπληστής) δημιούργησαν ένα νέο προβοκατόρικο πεδίο δράσης.

Η ίδια ακριβώς ενέργεια περιγράφονταν με την ίδια ακρίβεια και σε συνομιλίες μεταξύ ναζιστών (που πιάστηκαν) πρό λίγων εβδομάδων(υπόθεση ) .. Τότε το πρότζεκτ είχε να κάνει με έναν υπάλληλο του ΥΠΕΞ που περιέγραφε πως θα έκανε ακριβώς την ίδια ενέργεια στα Ίμια(τοποθέτηση σημαιούλας) δύο μόλις μέρες μετά το εθνικιστικοσυλλ_αλητήριο,ως απλός "πατριώτης" χωρίς πολιτική ανάληψη(σύνηθες των ναζιστών) με την no politica φορεσιά του πατριώτη και με όπλο τις σημαίούλες,  προκειμένου να προκαλέσουν αντιδράσεις..

H ενέργεια των ελλιναράδων φραπεδονομάχων μπορεί να μην προκάλεσε τελικά τις αναμενόμενες αντιδράσεις στα εν τω μεταξύ νατοϊκά κράτη(ελλάδας-τουρκίας) θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά όχι μόνο το περιεχόμενο των φραπεδονομάχων που είναι πιστοποιημένοι μπετόβλακες της φασιστικής δεξιάς αλλά των αλητών που τους φιλοξενουν και ενθαρύνουν στα φασιστοκανάλια τους (πχ ΣΚΑΙ-Πρωτο Θέμα κλπ) καθώ και τα ανάλογα κωματα της δεξιάς..ΥΓ: αντι πατριωτισμού
Οι τρεις τενεκέδες φραπεδονομάχοι της βραχονησίδας κυκλοφορούσαν πατριωτικά φορώντας σύμβολα εταιρείας συμφερόντων του εφοπληστή μαρινάκι, κατηγορούμενου για τόνους ναρκωτικών που εμπορευόταν με τούρκους εμπόρους(έτσι πατριωτικά γίνονται οι μπίζνες) ο συγκεκριμένος εφοπληστής των συγκεκριμένων φραπεδονομάχων σημαιοφόρων, κατέχει κάμποσα πλοία(καμιά πενηνταριά) που κανένα τους ΔΕΝ κουβαλά την περί ου λογο σημαία , έχουν όλα μα όλα τα πλοία του σημαίες Λιβερίας, Νησος Μάρσαλ και Παναμά τέτοιος πατριώτης τέτοιοι και οι μπετόβλακες ακόλουθοι του..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License