Τ. Θεοφίλου: Η δικαστική ασυδοσία χτίζει το αντι-τρομοκρατικό γόητρο|Κατάληψη Terra Incognita

Αφίσα ενάντια στην πραξικοποιματική απόπειρα εκ νέου ομηρίας του συντρόφου Τάσου Θεοφίλου

post image

Στις 11 Μάη εξετάζεται η αίτηση του αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου και στενού συνεργάτη της Αντιτρομοκρατικής Ιωάννη Αγγελή, που ζητά την αναίρεσης της αθωωτικής απόφασης του συντρόφου Τάσου Θεοφίλου. Αυτό σημαίνει πως έπειτα από 5 χρόνια αυθαίρετης αιχμαλωσίας, ο σύντροφος κινδυνεύει να οδηγηθεί εκ νέου στη φυλακή, κατηγορούμενος για το σύνολο των ποινών που απαλλάχτηκε πρότινος. Η υπόθεση του συντρόφου κατέγραψε μια από τις πιο κακοστημένες επιχειρήσεις της καταστολής, με κατάληξη την έκθεση της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως πρώτα έτσι και τώρα η υπεράσπιση της ελευθερίας, είναι συλλογική υπόθεση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License