[Μαδρίτη] Ο Antonio Morillo θα παραμείνει στην αναρχική μνήμη για πάντα

Μεταφρασμένο   https://it-contrainfo.espiv.net/2018/04/18/madrid-antonio-morillo-restera-nella-memoria-anarchica-per-sempre

Ο Antonio Morillo, ένας αναρχοσυνδικαλιστής που σχετίζεται με το τμήμα καθαρισμού του μετρό της Μαδρίτης, πέθανε στο σπίτι, δεν ήταν ακόμη 40 και άφησε 4χρονη κόρη και κόρη.

Θα θέλαμε να θυμηθούμε τον σύντροφο, πάντα αποφασισμένο και μαχητικό στην πάλη ενάντια στα αφεντικά. "Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική ειρήνη μέχρι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενοι να χειραφετηθούν".

Θα παραμείνει για πάντα στην αναρχική μας μνήμη.

Υγεία και θυμός.

Πηγή: Ο αριθμός nº8 των "Amotinadxs" , Απρίλιος, (μηνιαία paruzione Τοπική Anarquista MOTIN, στα ισπανικά), έλαβε 9 Απριλίου του 2018.

στα αγγλικά , στα πορτογαλικά , στα γερμανικά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License