ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ – Β φάση κινητοποίησης για τον ποινικό-σωφρονιστικό κώδικα

Όσο πιο πολύ μας θάβουν στις φυλακές τους , με τις απαγορεύσεις , την σιωπή και την αδιαφορία τους, τόσο πιο πολύ εμείς θα διεκδικούμε χώρο και χρόνο για να ακουστούμε.

Δεν έχουν μόνο οι φυλακές ψηλούς μαντρότοιχους , αλλά και τα αυτιά κάποιων από το υπουργείο δικαιοσύνης.
Τους τελευταίους μήνες μεθοδεύεται η απομόνωση της κινητοποίησης των κρατουμένων ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα μέσου της απαγόρευσης της επικοινωνίας και της παρατεταμένης σιωπής .
Απαγορεύτηκε σε εκπροσώπους δύο πολιτικών φορέων να συναντηθούν στην φυλακή με μέλη της Επιτροπής , πραγματοποιήθηκε προσωρινή κατάσχεση αλληλογραφίας κρατουμένου που περιείχε τα αιτήματα της κινητοποίησης στις φυλακές Ιωαννίνων και ακολούθησε μια ύποπτη και ένοχη σιωπή από την Διεθνή Αμνηστία και τον Συνήγορο του Πολίτη , που απευθυνθήκαμε εγγράφως και υποτίθεται ότι ενδιαφέρονταν για τα δικαιώματά μας.

Όμως το δίκιο μας , δεν φυλακίζεται , δεν απομονώνεται , δεν χαμηλώνει την φωνή του.

Όσο πιο πολύ μας θάβουν στις φυλακές τους , με τις απαγορεύσεις , την σιωπή και την αδιαφορία τους, τόσο πιο πολύ εμείς θα διεκδικούμε χώρο και χρόνο για να ακουστούμε.

Στα πλαίσια αυτά, εγκαινιάζουμε την Β φάση της κινητοποίησης μας ενάντια στον σωφρονιστικό κώδικα, διευρύνουμε τον αγώνα μας με τα αιτήματα μας για την αλλαγή του δολοφονικού ποινικού κώδικα που θέλει τους κρατούμενους θαμμένους ζωντανούς με εξοντωτικές ποινές που φθάνουν για δύο ζωές.

Για αυτό από την Δευτέρα 23/4 κατακτάμε μια ώρα περισσότερης ελευθερίας κίνησης στο προαύλιο , παραμένοντας μια ώρα παραπάνω (εως τις 20:00) , το προγραμματισμένο ωράριο κλειδώματος (19:00)

Καλούμε ΑΜΕΣΑ τους υπεύθυνους από το υπουργείο δικαιοσύνης να άρουν την καραντίνα που μας έχει επιβάλλει και να μας επισκεφθούν οι ίδιοι στις φυλακές Κορυδαλλού για να ακούσουν όλα αυτά που βιώνουμε ως κρατούμενοι και να δικαιωθεί ο αγώνας μας

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License