Κάλεσμα για συμμετοχή στη ΔΟ του athens indymedia και οικονομική συνεισφορά


Στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας του, το athens Indymedia έχει περάσει από διάφορα στάδια.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις οποίες δυσκολίες, κατάφερε να γίνει το βασικό μέσο αντιπληροφόρησης αλλά και να πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα για τη διάχυση του λόγου και των ιδεών διάφορων τάσεων του ανταγωνιστικού κινήματος. Ένα σημαντικό εργαλείο αγώνα.

Σε όλο αυτό το διάστημα, δεκάδες συντρόφισσες και σύντροφοι έχουν βοηθήσει με διάφορους τρόπους στο στήσιμο, την λειτουργία του και την ανάπτυξη του. Σε αυτήν την βοήθεια προσβλέπουμε και σήμερα.

Οι άμεσες ανάγκες του μέσου εντοπίζονται στους εξής δύο άξονες:

  • Οικονομική ενίσχυση, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών αλλά και την αναβάθμιση των υποδομών του ώστε να υποστηρίξει νεες λειτουργίες.
  • Άτομα να πλαισιώσουν την διαχειριστική ομάδα, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική και να ανταποκρίνεται ταχύτερα στην επεξεργασία των αναρτήσεων.

από α 18/04/2019 μεσάνυχτα


ποιος τροπος υπαρχει για κινηματικη οικονομικη ενισχυση απο ελλαδα η εξωτερικο οποτε καποιος μπορει και ποιος τροπος υπαρχει για οικονομικη ενισχυση για φυλακισμενα μελη αν καποιος μια δεδομενη στιγμη δεν εχει αμεση προσβαση σε αγορες βιβλιων η εκδηλωσεις?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License