[Βόλος]- ενημέρωση απο πορεία

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ SRF ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ

post image

Περίπου 8.000-8.500 Βολιώτες και Βολιώτισσες συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο ενάντια στην κάυση σκουπιδιών, rdf, πετκόκ κλπ απο την τσιμεντοβιομηχανία της ΑΓΕΤ ( συμφερόντων της Γαλλικής LaFarge), και στην κατασκευή εργοστασίου μετατροπής σκουπιδών σε srf, προς καύση στην παραπάνω βιομηχανία, απο τον Δήμο Βόλου.
Στην πορεία καλούσαν δεκάδες τοπικοί σύλλογοι,σωματεία,σχολεία,ομάδες κλπ. Που εναντιώνοντε στην περαιτέρω υποβάθμιση της υγείας και του περιβάλλοντος, όπως επίσης και στην νέα επιχειρούμενη κερδοφόρα μπίζνα του μαφιοζοδήμαρχου Μπέου (κατασκευή εργοστασίου δημιουργίας srf).
Συντονισμένο κάλεσμα υπήρχε και απο 8 συλλογικότητες της πόλης: Κατάληψη Ματσάγγου, Στέκι μεταναστών, Water Volos , Λέσχη εργαζομένων, Α.Κ.ΡΗ.Δ.Α., Ράδιο παράσιτα, Αυτόνομη αγορά και Λαική συνέλευση Αγ.Νεκταρίου. Το συγκεκριμένο κάλεσμα πλαισιώθηκε απο περίπου 700-800 άτομα και είχε καλό παλμό με συνθήματα καθόλη την διάρκεια.

(Λογικά θα ακολουθήσει και εκτενέστερη ενημέρωση, μαζί με το κάλεσμα και φωτογραφίες).

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License