Θα ξαναγεννηθεί το σωστό ΚΚΕ

Το κείμενο με τίτλο «Θα ξαναγεννηθεί το σωστό ΚΚΕ» υπάρχει στο βιβλίο «Σαράντα χρόνια αγώνες του ΕΚΚΕ. Βασικά πολιτικά κείμενα» (Τόμος 1ος, Έκδοση Β΄, Περίοδος 1970-1988) που εκδόθηκε από το ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κίνημα Ελλάδας).  Η Α΄ Πανελλαδική Σύσκεψη της «Επιτροπής των Παλιών Κομμουνιστών για την ανασύσταση του σωστού ΚΚΕ (Κουκουέ)» έγινε τον Ιούλιο του 1979 και συμμετείχαν σε αυτή, διακηρύσσοντας τη συμφωνία τους με το ΕΚΚΕ, στελέχη του παλιού ΚΚΕ όπως ο Γιώργος Βοντίτσιος (Γούσιας) που διετέλεσε αντιστράτηγος του ΔΣΕ και σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Δεκέμβριο του 1979, ο Μήτσος Ελευθερίου – Καλύβας, ο Προκόπης Κάντας, ο Γιώργος Καραμφυλίδης, ο Νίκος Μπαμίχας, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και άλλοι.

Το κείμενο με τίτλο «Θα ξαναγεννηθεί το σωστό ΚΚΕ» υπάρχει στο βιβλίο «Σαράντα χρόνια αγώνες του ΕΚΚΕ. Βασικά πολιτικά κείμενα» (Τόμος 1ος, Έκδοση Β΄, Περίοδος 1970-1988) που εκδόθηκε από το ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κίνημα Ελλάδας).

Η Α΄ Πανελλαδική Σύσκεψη της «Επιτροπής των Παλιών Κομμουνιστών για την ανασύσταση του σωστού ΚΚΕ (Κουκουέ)» έγινε τον Ιούλιο του 1979 και συμμετείχαν σε αυτή, διακηρύσσοντας τη συμφωνία τους με το ΕΚΚΕ, στελέχη του παλιού ΚΚΕ όπως ο Γιώργος Βοντίτσιος (Γούσιας) που διετέλεσε αντιστράτηγος του ΔΣΕ και σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Δεκέμβριο του 1979, ο Μήτσος Ελευθερίου – Καλύβας, ο Προκόπης Κάντας, ο Γιώργος Καραμφυλίδης, ο Νίκος Μπαμίχας, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και άλλοι.

Βάζω το αρχείο σε μορφή PDF, θέλοντας να βοηθήσω στη διάσωσή του για ιστορικούς λόγους.

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License