Τουρκία: 6 σύντροφοι που φώναξαν «Τέλος» στην τυραννία του Ερντογάν συνελήφθησαν!!

Τρίτη, 8 Μάη 2018

post image

Μετά την ομιλία  Ερντογάν, στην οποία δήλωσε: «Αν ο λαός πει "τέλος", θα κάνω στην άκρη», οργανώσαμε μία δράση  στη συνοικία του Kadıkoy την οποία ονομάσαμε «Τέλος».

Μετά από αυτή τη δράση, στις 19:00, οργανώσαμε και 2η δράση κατά τη διάρκεια της οποίας δεχτήκαμε την επίθεση της αστυνομίας. Κόσμος από τη συνοικία του Kadıkoy στήριξε τη δράση. Στη συνέχεια η αστυνομία κυνήγησε τους ανθρώπους που συμμετείχαν και συνέλαβαν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και τους 6 συντρόφους μας.

Οι σύντροφοι κρατούνται μέχρι αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα.

Ζούμε σε μια πολιτική περίοδο όπου οι διαμαρτυρίες στους δρόμους έχουν ξεχαστεί, όπου η λύση αναζητείται στις εκλογές..

Εμείς λέμε «Τέλος, αρκετά!» στην δικτατορία, στις διώξεις, στην καταπίεση, στην οικονομική κρίση, στην κλοπή των ζωών μας!

Η καταστολή και οι συλλήψεις δεν μας αποθαρρύνουν!

http://anarsistfaaliyet.org/english/6-comrades-who-shout-out-over-against-the-tyranny-of-erdogan-has-been-taken-under-costudy/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License