Ενημέρωση από τις προσφυγή του Κων. Γουνιτσιώτη ενάντια στο πρόστιμο ανυποταξίας

Στα πλαίσια της ζώνης αντιπληροφόρησης στις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93,8 FM πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ολικό αρνητή στράτευσης Κωνσταντίνο Γουνιτσιώτη. Η συζήτηση έγινε  με αφορμή την προσφυγή του ενάντια στο διοικητικό πρόστιμο των 6.000 ευρώ για ανυποταξία, που εκδικάστηκε στο δικαστήριο της Λάρισας την Τρίτη 8 Μάη. 

Εξετάστηκε την Τρίτη 8 Μάη στο δικαστήριο της Λάρισας η προσφυγή του ολικού αρνητή στράτευσης Κωνσταντίνου Γουνιτσιώτη εναντίον του διοικητικού προστίμου των 6.000 ευρώ που του επιβλήθηκε για ανυποταξία, μετά την άρνησή του να στρατευτεί το 2013. Η συνεδρίαση, όπως ήταν γνωστό, πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με υπόμνημα το οποίο κατατέθηκε. Είχει προηγηθεί το Σάββατο 5/5 συγκέντρωση έξω από το δικαστήριο της Λάρισας, αλλά και αντιμιλιταριστικό καφενείο στο Στέκι Paratod@s.

Στα πλαίσια της ζώνης αντιπληροφόρησης στις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93,8 FM πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ολικό αρνητή στράτευσης. Η συζήτηση έγινε  με αφορμή την προσφυγή του ενάντια στο διοικητικό πρόστιμο. Στο ηχητικό απόσπασμα που επισυνάπτεται, ο αρνητής μας ενημέρωνει για τον τύπο των συγκεκριμένων προσφυγών, για τις συλλήψεις και τα στρατοδικεία. Επίσης γίνεται ενημέρωση για την πρωτοφανή τριπλή δίωξη του ολικού αρνητή Δημήτρη Δ. και συνολικά για τις πολιτικές θέσεις και την αντιμιλατιριστική δράση της “Πρωτοβουλίας για την ολική άρνηση στράτευσης”. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα εδώ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License