Εκδήλωση:Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα, Παρασκεύη 11 Μαΐου, κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΪΟΥ, 7µµ Εκδήλωση: Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα. Με την συμμετοχή μέλους της Ανεξάρτητης Πηλιορείτικης Ομάδας Δράσης στις Σταγιάτες. ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ, 7µµ Προβολή «Πίσω από τη μάσκα: Ο δρόμος για το Σαν Μάρκος Αβιλές».

post image

Δύο μέρες στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήµου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΪΟΥ, 7µµ

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, δεν είναι εμπόρευμα

Το νερό είναι απαραίτητο αγαθό για την ύπαρξη της ζωής και δεν ανήκει ούτε σε ιδιωτικές, ούτε σε κρατικές επιχειρήσεις. Το νερό δεν είναι ούτε πηγή κέρδους, ούτε µέσο ελέγχου και καθυπόταξης της κοινωνίας. Αποτελεί πηγή ζωής. Καθαρό και δωρεάν νερό για όλους και όλες, ασφαλές αποχετευτικό σύστημα.

Προβολή το ντοκιμαντέρ «la guerra del agua» για το κίνημα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βολιβία και τη μικρού μήκους ταινία κινούμενων σχεδίων «Τhe Ocean Maker».

Συζήτηση µε αφορμή την ιδιωτικοποίηση του νερού, με την συμμετοχή μέλους της Ανεξάρτητης Πηλιορείτικης Ομάδας Δράσης στις Σταγιάτες (http://apodrasistagiates.blogspot.gr/), που συμμετέχει στην Κίνηση Κατοίκων Πηλίου και Βόλου για το Νερό (https://watervolo.blogspot.gr/).

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ, 7µµ

Προβολή «Πίσω από τη μάσκα: Ο δρόμος για το Σαν Μάρκος Αβιλές» ένα αυτοχρηματοδοτούμενο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους αφιερωμένο στο κίνημα των Ζαπατίστας και το κίνημα για την καθημερινή ζωή. Η προβολή γίνεται στο πλαίσιο της αυτοοργανωμένης δομής αλληλεγγύης “Το Ντουλάπι” που λειτουργεί κάθε Δευτέρα, 7-9µµ, έτσι ώστε όποιος/α θέλει, να μπορεί να προσφέρει ή να πάρει ότι χρειάζεται.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License