Η Γάζα έζησε την πιο αιματηρή της μέρα μετά από χρόνια καθώς οι Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν 52 Παλαιστίνιους και τραυμάτισαν τουλάχιστον 2.500, καθώς δεκάδες χιλιάδες διαμαρτυρήθηκαν κατά μήκος του φράγματος ενάντια στο άνοιγμα της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ .

Οι βίαιες σκηνές αντιπαρατέθηκαν στα φαντασμαγορικά εγκαίνια της νέας πρεσβείας της Ουάσινγκτον, περίπου 60 μίλια μακριά, σε μια εύπορη γειτονιά της Ιερουσαλήμ. 

 Στα νοσοκομεία της Γάζας, δεκάδες θύματα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί ανέφεραν ότι στους νεκρούς περιλαμβάνεται ένα 14χρονο αγόρι. 

 Ο ουρανός μαύρισε απο πυκνό καπνό καθώς οι διαδηλωτές έκαιγαν λάστιχα ενώ προσπαθούσαν να διασώσουν τους χιλιάδες βαριά τραυματίες από τα πυρά των Ισραηλινών ελεύθερων σκοπευτών

Έως τώρα οι νεκροί στις διαμαρτυρίες της «Μεγάλης Πορείας της Επιστροφής ανέρχονται στους 100.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License